Du er her. #1 - Foreningswebsite > Om foreningen

jagthorn14.jpg

SILKEBORG JAGTHORNSLÆSERE

På opfordring er det nu besluttet at man vil forsøge at samle interesserede øvede som uøvede jagthornsblæsere i Silkeborg Kommune.

Formålet er dels at få flere jægere til at lade de skønne toner fra jagthornet gjalde på årets jagter, og dels at danne en gruppe af jagthornsblæsere som kan spille og øve sammen.

Alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund kan deltage i undervisningen, som i øvrigt er gratis. Undervisningen vil blive varetaget af Lars Mogensen for begynderhold og John Balle Jensen for øvede hold og vi har konservatorie musiker Gert Hattesen som konsulent og mentor for alle vores jagthornsblæsere.

Der øves/undervises tirsdage fra kl. 18.30 til ca. 20.30 for begyndere som øvede på følgende lokalitet:

Hvinningdalskolen

Musiklokalet

Eidervej 50

8600 Silkeborg

Den første øve aften er tirsdag den 06/09 2016 hvor vi mødes på skolens parkeringsplads kl. 18.30. og vi fortsætter til skolesommerferien start 2017.

Undervisningen følger skoleferierne.

Kontaktpersoner: